Mind a(z) 23 találat megjelenítve

Mellerud Kerti bútor tisztítószer 1L

1.820 Ft
Speciális tisztítószer műanyag és lakkozott kerti bútor tisztítására. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket, port, madárpiszkot, zöldlerakódásokat, zsírt, ételmaradványokat, naptejet és még sok egyéb szennyeződést, kerti asztalokról, kerti székekről, kerti ágyakról, kerti padokról, napernyőtartókról és más különböző műanyag- és lakkozott fatárgyról.

Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L 6db-os csomag

19.980 Ft / csomag

Csomagban olcsóbb!

A csomag tartalma: 6db Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L  

Mellerud Alga és mohaeltávolító 4db-os csomag

8.640 Ft / csomag

Csomagban olcsóbb!

A csomag tartalma: 4db Mellerud Alga és mohaeltávolító 1l Aktívan és mélyrehatóan megszünteti az alga- és moharétegeket kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületeken, pl. házak homlokzatán, falakon, kerítéseken, tetőkön. Csökkenti a csúszós rétegek jelentette balesetveszélyt pl. teraszokon, közlekedőutakon, bejárókon.

Mellerud Vízkő-és rozsdaoldó szer 0,5l

2.460 Ft
Alaposan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, vízfoltokat, rozsdát, szappanlerakódásokat, szennyeződésnyomokat és az egyéb csúnya szennyeződéseket fürdőkádakról, mosdókagylókról, zuhanyzókról, toalettekről és csaptelepekről. Ragyogó csillogásról és higiénikus tisztaságról gondoskodik.

Mellerud Graffiti és poliuretánhab eltávolító 0,5L

5.240 Ft
Eltávolítja a graffitiket, filctollat, alkoholos filcet többek között sima és porózus alapfelületekről, valamint eltávolítja a friss és megkeményedett poliuretán- és építésihab-maradványokat. Műanyaghoz, üveghez, kerámiához, csempéhez, cottohoz, fához, fémhez és falazathoz használható. Látható felületeken, pl. ablakkereten és -párkányon, ajtókáván, redőnyön, garázskapun, autók fényezésén, padló- és falfelületen és sok máson alkalmazható. Gyorsan és hatékonyan fejti ki a hatását.

Vízkőmentesítő eszpresszó és kávépárnás kávéfőzőkhöz 0.5l Mellerud

2.650 Ft
Rendkívül hatásos, szagtalan és kíméletes vízkőmentesítő szer speciálisan eszpresszó és kávéfőző gépekhez. Problémamentesen alkalmazható filteres gépekhez és vízforralókhoz is. Rendszeres használata garantálja a változatlan kávéminőséget, energiát takarít meg és meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Mellerud Cementfátyol eltávolító márvány 1l

3.860 Ft
Eltávolítja a cementfátylat csempékről és olyan felületekről, melyekhez nem alkalmazható a hagyományos savtartalmú cementfátyol-eltávolító. Nem tartalmaz savat, kíméletesen fejti ki a hatását és gond nélkül eltávolítja a cementfátylat, a cementmaradványokat, vízkőlerakódásokat és a szennyeződéseket a mésztartalmú természetes- és műkövekről, ilyen pl. a márvány, carrara, travertin, jura, gránit, terrazzo, különböző kőporcelánok, solnhofeni lapok és agglo márvány.

Mellerud Tisztítószer magasnyomású takarítógépekhez 1L

1.720 Ft
Tisztítószer magasnyomású takarítógépbe. Nagyhatású, szennyeződés-emulgáló fékezett habzású koncentrátum nagynyomású tisztítógépekhez. (Az emulgeálószerek olyan anyagok, amelyek elősegítik egymásban nem oldódó folyadékok (pl. víz és olaj ) egymásban való eloszlatását, azaz az emulzió létrehozását. Csökkentik a közötti felületi feszültséget, így a kisebb olajcseppek képesek úszni a vízben. Ezt az emulziót "olaj a vízben emulziónak" nevezik.)

Mellerud Fürdőszoba és szaniter intenzív tisztítószer 0,5l

2.620 Ft
Aktívan fejti ki a hatását: Gyorsan és hatékonyan eltünteti a makacs vízkő- és vízfoltokat, szürke fátyolosodásokat, szappanmaradványokat és rozsdát minden saválló

Mellerud Sírkőtisztító szer szórófejjel 0,5l

3.100 Ft
Alaposan és gond nélkül eltávolítja a természetes- és műkőből, pl. gránitból, homokkőből és márványból készült sírkövekről és korom- és porlerakodások okozta szennyeződéseket, lerakódásokat, madárürüléket, levél- és virágmaradványokat. A hatása azonnal látható.

Mellerud Nemesfém tisztítószer 0,5l

2.240 Ft
A Mellerud nemesfémtisztító kíméletesen, karcmentesen teszi csillogóvá nemesfém tárgyait.

Mellerud Kandalló és kályhaüveg tisztító 0,5L

3.090 Ft
Erőteljesen és gyorsan eltávolítja az égési maradványokat, pl. kormot, füstgyantát, lerakódásokat, valamint a szennyeződéseket és port minden kandalló- és kályhaüvegről.

Mellerud Szilikon eltávolító 0,25L

3.320 Ft
  • Rendkívül hatékony és eredményes
  • A megkeményedett szilikont is feloldja
  • Nagyon kiadós

Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L

3.700 Ft
Alkalmas szintetikus és ásványi motorolaj, hajtómű- és kenőolaj, növényi olaj, fűtőolaj és dízelolaj aktív eltávolítására. Mélyrehatóan és alaposan eltávolítja az olajfoltokat valamennyi nedvszívó és nem nedvszívó alapfelületről, pl. kövezetről és klinkerről, betonkőről és faragott betonkőről, kerámiáról, esztrichről és természetes kőről, mint pl. márványról és gránitról, pl. garázspadlókról, bejárókról, teraszokról, szőnyegekről, padlózatokról, konyhai munkalapról és munkapadokról.

Mellerud Köporcelán tisztítószer 1L

2.770 Ft
A pórusok mélységéig és csíkoktól mentesen tisztítja a magasfényű, polírozott és matt kőporcelánt, mázas csempéket és fényes kőpadlókat, és nem képez réteget. Eltávolítja a zsíros és makacs szennyeződéseket, a cipősarok által hátrahagyott csíkokat, járási nyomokat és hasonlókat. Zsíros és olajos foltok és szennyeződések kialakulásának megelőzésére használja a Mellerud márvány- és kőporcelán impregnálót. Fátyolképződés esetén ne használjon mikroszálas felmosót, és adagoljon kevesebb mennyiséget.

Mellerud Fa és WPC impregnálószer 0,5L

3.970 Ft
Hosszan tartó védelmet nyújt fa-, WPC- és BPC-felületek (fa-műanyag kompozit anyagok) számára. Lecsökkenti az olajos, zsíros és vizes szennyeződések behatolásának veszélyét, megkönnyíti a tisztítást, és késlelteti az alga- és moharétegek képződését. Megelőző védelemként is alkalmazható új WPC- és BPC-felületekhez.

Mellerud Alga és mohaeltávolító 1L

2.400 Ft
Aktívan és mélyrehatóan megszünteti az alga- és moharétegeket kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületeken, pl. házak homlokzatán, falakon, kerítéseken, tetőkön. Csökkenti a csúszós rétegek jelentette balesetveszélyt pl. teraszokon, közlekedőutakon, bejárókon.

Mellerud Csempe és kőlap alaptisztító szer 1L

2.635 Ft
Mellerud csempe- és kőlaptisztító 1 literes kiszerelésben. Javasolt csempére, hasított kőre, mészkőmentes terméskövekre (gránit, bazalt, stb.), nemesacélra, almuníniumra. Eltávolítja a vízkőlerakódásokat, cementfátylat, szennyeződéseket. Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg.

Mellerud Cementfátyol eltávolítószer 1L

2.160 Ft
Gyorsan és gond nélkül távolítja el a cementfátylat, cementmaradékokat, salétrom-kicsapódásokat és a szennyeződéseket. Aktívan tisztítja a csempéket, kerámia padlólapokat, cotto lapokat, mészmentes természetes követ, pl. gránitot, palát és kvarcitot.

Mellerud Műanyagtisztító szer 0,5L

1.960 Ft
Könnyedén eltávolítja a koszt, zsírt, olajat, nikotint, kormot, port és egyéb használati szennyeződéseket mindenről, ami műanyagból van. Redőnyök, műanyag ablakok, ablakprofilok, konyhabútorok, irodabútorok, számítógép, rádió- és tévékészülék, csónakok, szörfdeszkák tisztítására. Fali és mennyezeti panelek tisztítására is alkalmas.

Mellerud Penészedést megelőző szer 0,5l

3.100 Ft
Mellerud penészgátló adalék gombaölő és penészedést megelőző adalékanyag diszperziós festékekhez, tapétaragasztóhoz és egyéb, vízzel hígítható renoválási anyagokhoz. Megakadályozza a penész képződését, használható falak festéséhez, továbbá falazásnál és fugázásnál.

Mellerud Penészölő aktív klór 0,5 l

2.500 Ft
A Mellerud penészölő rendkívül hatékony termék a penész eltávolítására. Háztartásokban a mosható felületek penészmentesítésre szolgál. Klórtartalmú tisztítószer, mely elpusztítja a penészt, eltávolítja a gombatelepeket, penészfoltokat, baktériumokat és algákat például csempéken, fugákon, mennyezeteken, falazaton, fán és műanyagokon. Használata során mindig szellőztessen és használjon védőfelszerelést. Fehérítő hatású. Permetezős fejjel.

Mellerud Salétrom eltávolító szer 1L

2.600 Ft
Klinkerre, téglára, hasított lapokra, nyitott pórusú kerámiacsempékre és más saválló felületekre. Eltávolítja a kivirágzásokat, salétromot, falgombát, szennyeződéseket.