1–30 termék, összesen 64 db

Mellerud Kerti bútor tisztítószer 1L

1.820 Ft
Speciális tisztítószer műanyag és lakkozott kerti bútor tisztítására. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket, port, madárpiszkot, zöldlerakódásokat, zsírt, ételmaradványokat, naptejet és még sok egyéb szennyeződést, kerti asztalokról, kerti székekről, kerti ágyakról, kerti padokról, napernyőtartókról és más különböző műanyag- és lakkozott fatárgyról.

Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L 6db-os csomag

19.980 Ft / csomag

Csomagban olcsóbb!

A csomag tartalma: 6db Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L  

Mellerud Alga és mohaeltávolító 4db-os csomag

8.640 Ft / csomag

Csomagban olcsóbb!

A csomag tartalma: 4db Mellerud Alga és mohaeltávolító 1l Aktívan és mélyrehatóan megszünteti az alga- és moharétegeket kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületeken, pl. házak homlokzatán, falakon, kerítéseken, tetőkön. Csökkenti a csúszós rétegek jelentette balesetveszélyt pl. teraszokon, közlekedőutakon, bejárókon.

Mellerud Vízkő-és rozsdaoldó szer 0,5l

2.460 Ft
Alaposan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, vízfoltokat, rozsdát, szappanlerakódásokat, szennyeződésnyomokat és az egyéb csúnya szennyeződéseket fürdőkádakról, mosdókagylókról, zuhanyzókról, toalettekről és csaptelepekről. Ragyogó csillogásról és higiénikus tisztaságról gondoskodik.

Mellerud Graffiti és poliuretánhab eltávolító 0,5L

5.240 Ft
Eltávolítja a graffitiket, filctollat, alkoholos filcet többek között sima és porózus alapfelületekről, valamint eltávolítja a friss és megkeményedett poliuretán- és építésihab-maradványokat. Műanyaghoz, üveghez, kerámiához, csempéhez, cottohoz, fához, fémhez és falazathoz használható. Látható felületeken, pl. ablakkereten és -párkányon, ajtókáván, redőnyön, garázskapun, autók fényezésén, padló- és falfelületen és sok máson alkalmazható. Gyorsan és hatékonyan fejti ki a hatását.

STALCO Perfect Tető és homlokzati moha,zuzmó lemosó konc. 1L

4.460 Ft
 • Tetők és homlokzatok mohától és zuzmótól való tisztítására
 • pH 07
 • Alkalmazás: nagy nyomású mosótartályból / manuálisan - permetező
 • 12-24 óra elteltével eltávolítja a zöld bevonatot

Mody Szemetsezsák 50x60cm 30L

390 Ft
 • 30l
 • 20db/tekercs
 • 50x60cm

Permetal Gold zsíroldó 650ml

890 Ft
Extra teljesítményű zsíroldó. Tökéletes a makacs szennyeződések, ráégett zsíros foltok tisztítására sütőről, grillekről és páraelszívókról.
 • szagtalan

Vízkőmentesítő eszpresszó és kávépárnás kávéfőzőkhöz 0.5l Mellerud

2.650 Ft
Rendkívül hatásos, szagtalan és kíméletes vízkőmentesítő szer speciálisan eszpresszó és kávéfőző gépekhez. Problémamentesen alkalmazható filteres gépekhez és vízforralókhoz is. Rendszeres használata garantálja a változatlan kávéminőséget, energiát takarít meg és meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Mellerud Cementfátyol eltávolító márvány 1l

3.860 Ft
Eltávolítja a cementfátylat csempékről és olyan felületekről, melyekhez nem alkalmazható a hagyományos savtartalmú cementfátyol-eltávolító. Nem tartalmaz savat, kíméletesen fejti ki a hatását és gond nélkül eltávolítja a cementfátylat, a cementmaradványokat, vízkőlerakódásokat és a szennyeződéseket a mésztartalmú természetes- és műkövekről, ilyen pl. a márvány, carrara, travertin, jura, gránit, terrazzo, különböző kőporcelánok, solnhofeni lapok és agglo márvány.

STALCO Perfect Térkőmosó koncentrátum 1L CPS Out

3.160 Ft
Stalco CPS-OUT térkőmosó koncentrátum, kültéri burkolatok tisztításához. Elsősorban térköves és járdalapos felületekhez. Nagy tisztító erő, ragyogó végeredmény! Zsír és kőolaj alapú szennyeződések ellen is bevethető. 1 Liter kb 100 m2 felület megtisztítására alkalmas.

Mellerud Tisztítószer magasnyomású takarítógépekhez 1L

1.720 Ft
Tisztítószer magasnyomású takarítógépbe. Nagyhatású, szennyeződés-emulgáló fékezett habzású koncentrátum nagynyomású tisztítógépekhez. (Az emulgeálószerek olyan anyagok, amelyek elősegítik egymásban nem oldódó folyadékok (pl. víz és olaj ) egymásban való eloszlatását, azaz az emulzió létrehozását. Csökkentik a közötti felületi feszültséget, így a kisebb olajcseppek képesek úszni a vízben. Ezt az emulziót "olaj a vízben emulziónak" nevezik.)

Mellerud Fürdőszoba és szaniter intenzív tisztítószer 0,5l

2.620 Ft
Aktívan fejti ki a hatását: Gyorsan és hatékonyan eltünteti a makacs vízkő- és vízfoltokat, szürke fátyolosodásokat, szappanmaradványokat és rozsdát minden saválló

Mellerud Sírkőtisztító szer szórófejjel 0,5l

3.100 Ft
Alaposan és gond nélkül eltávolítja a természetes- és műkőből, pl. gránitból, homokkőből és márványból készült sírkövekről és korom- és porlerakodások okozta szennyeződéseket, lerakódásokat, madárürüléket, levél- és virágmaradványokat. A hatása azonnal látható.

Mellerud Nemesfém tisztítószer 0,5l

2.240 Ft
A Mellerud nemesfémtisztító kíméletesen, karcmentesen teszi csillogóvá nemesfém tárgyait.

Mellerud Kandalló és kályhaüveg tisztító 0,5L

3.090 Ft
Erőteljesen és gyorsan eltávolítja az égési maradványokat, pl. kormot, füstgyantát, lerakódásokat, valamint a szennyeződéseket és port minden kandalló- és kályhaüvegről.

Mellerud Szilikon eltávolító 0,25L

3.320 Ft
 • Rendkívül hatékony és eredményes
 • A megkeményedett szilikont is feloldja
 • Nagyon kiadós

Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L

3.700 Ft
Alkalmas szintetikus és ásványi motorolaj, hajtómű- és kenőolaj, növényi olaj, fűtőolaj és dízelolaj aktív eltávolítására. Mélyrehatóan és alaposan eltávolítja az olajfoltokat valamennyi nedvszívó és nem nedvszívó alapfelületről, pl. kövezetről és klinkerről, betonkőről és faragott betonkőről, kerámiáról, esztrichről és természetes kőről, mint pl. márványról és gránitról, pl. garázspadlókról, bejárókról, teraszokról, szőnyegekről, padlózatokról, konyhai munkalapról és munkapadokról.

Mellerud Köporcelán tisztítószer 1L

2.770 Ft
A pórusok mélységéig és csíkoktól mentesen tisztítja a magasfényű, polírozott és matt kőporcelánt, mázas csempéket és fényes kőpadlókat, és nem képez réteget. Eltávolítja a zsíros és makacs szennyeződéseket, a cipősarok által hátrahagyott csíkokat, járási nyomokat és hasonlókat. Zsíros és olajos foltok és szennyeződések kialakulásának megelőzésére használja a Mellerud márvány- és kőporcelán impregnálót. Fátyolképződés esetén ne használjon mikroszálas felmosót, és adagoljon kevesebb mennyiséget.

Mellerud Fa és WPC impregnálószer 0,5L

3.970 Ft
Hosszan tartó védelmet nyújt fa-, WPC- és BPC-felületek (fa-műanyag kompozit anyagok) számára. Lecsökkenti az olajos, zsíros és vizes szennyeződések behatolásának veszélyét, megkönnyíti a tisztítást, és késlelteti az alga- és moharétegek képződését. Megelőző védelemként is alkalmazható új WPC- és BPC-felületekhez.

Mellerud Alga és mohaeltávolító 1L

2.400 Ft
Aktívan és mélyrehatóan megszünteti az alga- és moharétegeket kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületeken, pl. házak homlokzatán, falakon, kerítéseken, tetőkön. Csökkenti a csúszós rétegek jelentette balesetveszélyt pl. teraszokon, közlekedőutakon, bejárókon.

Bros légyfogó szalag

90 Ft / db
Ragasztóval borított kihúzható szalag hagyományos formája. A ragasztó anyaga nagyon hosszú ideig biztosítja a hatékonyságot különböző hőmérsékleteken és páratartalom mellett is.

Brigéciol vizes 2000 1 L

1.900 Ft
Vízes alapú zsírtalanító és tisztítószer.

BioComb Szaglekötő 0,5L

5.915 Ft
A BioComb szaglekötő spray gyorsan és hatékonyan szűnteti meg az erős, kellemetlen szagokat mintt pl. korhadás, penész, gombásodás, vagy vizelet, széklet. Kül- és beltéren egyaránt alkalmas. A termék biológiailag lebomlik. Citrom és semleges illatban.

BioComb Tiszta terasz 1L

4.600 Ft
Teraszok alga, gomba, ill. egyéb felületi szennyeződésének eltávolítására. Hosszú időn át megakadályozza újabb lerakódások kialakulását is.

BioComb Felülettisztító mikrobaölő tulajdonsággal 1L

5.100 Ft
Festés előtti felülettisztításra. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a zsírokat, a mohát, az algát és a penészt. Javítja a festék tapadó képességét. Kül- és beltéren egyaránt.

Soudal Swipex tisztító kendő

3.800 Ft
Maradéktalanul eltávolítja a friss tömítő és ragasztóanyagot (szilikon, poliuretán, MS polimer, akril), purhabot és festéket, valamint sok egyéb szennyeződést a kézről, szerszámokról és különböző felületekről. 100db/csomag