GINOP-4.1.4-19-2020-02340

Pályázó neve:GEMINO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:A GEMINO Kft. épületének energetikai korszerűsítése napelemes rendszerrel
Pályázati kiírás megnevezése:GINOP-4.1.4-19 – Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása
Projekt azonosító száma:GINOP-4.1.4-19-2020-02340
Projekt helyszíne:6000 Kecskemét, Felsőszéktó 138/B hrsz.:18377/28
Támogatás összege:3 418 800 Ft
Támogatás aránya:55 %
Projekt befejezési dátuma:2021.03.24.
Forrás:ERFA

Jelen projekt keretében egy napelemes rendszer telepítését valósította meg a cég, amely a vállalkozás telephelyének villamos energia igényét tudja kiváltani. A fejlesztés célja az épület megnövekedett villamos-energia igényének megújuló energiával történő kiváltása. A projekt eredményeként így a zöld energia minél nagyobb fokú kihasználásával környezetterhelésük csökken. A projekt keretében tehát elhelyezésre kerül egy 18,5 kWp teljesítményű napelemes rendszer. A telepített rendszer a Kft villamos-energia fogyasztásnak 64,35 %-át tudja kiváltani, így a fejlesztés hatására a villamos energia költségeink jelentősen csökkennek, ezáltal javítja a cég versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.  A napelemes rendszer által éves szinten termelt villamos energia mennyisége: 20 350 kWh/év.

GINOP-1.2.8-20-2020-01759

Pályázó neve:GEMINO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:A GEMINO Kft. technológiai felkészültségének javítása
Pályázati kiírás megnevezése:GINOP-1.2.8-20 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
Projekt azonosító száma:GINOP-1.2.8-20-2020-01759
Projekt helyszíne:6000 Kecskemét, Felsőszéktó 138/B
Támogatás összege:13 748 555 Ft
Támogatás aránya:70 %
Projekt összköltség:19 640 793 Ft
Forrás:ERFA
A projekt fizikai befejezése:2021.03.08.

A vállalkozás jelen beruházásának célja elsősorban a munkahelyek megőrzése volt azáltal, hogy olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, amely hatására technológiai felkészültségünk javult, megerősítettük és bővítettük saját szolgáltatásink körét, valamint növeltük kapacitásainkat és hatékonyságunkat. Ez a kialakult helyzet rávilágított arra a vállalkozásnál, hogy ahhoz, hogy hasonló gazdasági nehézségek mellett is stabilak tudjunk maradni, szükség van technológiai felkészültségünkre és a több lábon állásra, azaz szolgáltatási köreink bővítésére. A fejlesztés kapcsán 1 nagyobb teljesítményű (tervező programok megfelelő használatára alkalmas) és 3 db irodai munkára alkalmas laptopot, valamint 1 db univerzális minirakodót szereztünk be az alábbi indokok miatt:

 1. A Dell Inspiron 3593 Notebookok munkatársaink munkáit könnyíti meg. Korábban régebbi típusú, elavult gépekkel dolgoztak, melyek lassúak, és sokszor már nem megfelelően működtek. Ügyfeleink számlái, szállítólevelei, így lassan készültek el, mely időveszteség számukra, és munkatársaink számára is. A beszerzett korszerű gépekkel a megrendelések, és egyéb szükséges folyamatok viszont gyorsa, és gördülékenyen működnek.

 

2. Dell G5 notebook: A beszerzésével, mind az informatikai megjelenésünket, mind a kiszolgálásban lévő tevékenységünket modernizáltuk. A hidegburkolatokból álló bemutatótermünket moderné téve ezzel a géppel egy új grafikai programmal tudjuk megtervezni érdeklődőink, vevőink által kiválasztott termékekből az általuk burkolni kívánt helységeket. Ezáltal ügyfeleink választása könnyebbé vált, helyben el tudják dönteni, hogy szeretnék e megvásárolni az adott burkolatokat, térköveket így minimalizáltuk az ügyfél veszteséget.

 

3. Az Avant 755 Univerzális minirakodó, és tartozékai segítségével az új szakág megteremtésével cégünk egy olyan területet szolgál ki, melyre igen nagy igény van. Jelenlegi vevőink is már többször kérdezték, hogy esetleg kivitelezőt is tudunk e biztosítani, vagy ajánlani a nálunk megvásárolt térkövek lerakásához. Immár ez nem akadály! Munkaerő teremtő, és árbevétel növelő fejlődést jelentett ez az eszközberuházás. Telephelyünkön is széles körű felhasználhatóságot biztosít. A gép kiválasztásánál nagyon fontos szerepe volt, a megbízhatóságnak, a kihasználhatóságnak, valamint partnereink általi ajánlásnak.

 

A beruházás megvalósításával tehát kevesebb lett az ügyfélveszteség, új üzletággal tudtunk bővülni, és a helyi anyagmozgatás is rugalmasabbá vált, minimum 5-10 %- közötti árbevétel növekedésre számítunk a következő üzleti években. Ennek hatására biztosítottá válik a meglévő munkahelyek megtartása is.

Gondoljon egy színre - mi kikeverjük Önnek!

Nem találja az áhított színárnyalatot? Jó hírünk van: üzletünk széles falfesték színskálát kínál vásárlói számára, melyet egyedileg keverünk ki az Ön által meghatározott mennyiségben. Találja meg Ön is a tökéletes beltéri falfestéket, és legyen otthona épp olyan, mint amilyet elképzelt!

Ajánlatkérés egyedi festék keverésére

Kérjen ajánlatot egyedi festék kikeverésére az Ön által választott színben!

  Az üzenet elküldéséhez kérjük fogadja el az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

  Shopping cart
  Sign in

  No account yet?

  advanced-floating-content-close-btn
  advanced-floating-content-close-btn