Mind a(z) 27 találat megjelenítve

Trinát selyemfényű fehér Unitop

4.500 Ft14.560 Ft
Gyorsan száradó, univerzálisan használható alapozó és fedőfesték, gyerekjátékokra is. Fa, műanyag, fém felületekre. Vizes bázisú Kültérre, beltérre  

Mellerud Fa és WPC impregnálószer 0,5L

3.970 Ft
Hosszan tartó védelmet nyújt fa-, WPC- és BPC-felületek (fa-műanyag kompozit anyagok) számára. Lecsökkenti az olajos, zsíros és vizes szennyeződések behatolásának veszélyét, megkönnyíti a tisztítást, és késlelteti az alga- és moharétegek képződését. Megelőző védelemként is alkalmazható új WPC- és BPC-felületekhez.

Maxima Acrylic enamel vizesbázisú zománcfesték selymes matt 0,75l

3.990 Ft
Gyorsan szárad. Magas időjárás- és nedvességállóság. Ellenáll a hőmérséklet változásainak. Erős, rugalmas bevonatot képez, ellenáll a mechanikai terhelésnek és az intenzív többszöri mosásnak. A fehér színt magas fokú fehérség jellemzi. Idővel nem sárgul.

Belinka faolaj élelmiszer barát 0,5L Food Contact

4.500 Ft
A Belinka oil food contact finomított növényi és ásványi olaj alapú bio impregnálószer hozzáadott aromás olajokkal, mely nagyméretű, furnérozott, étellel érintkező fafelületek védelmére és ápolására használható beltéren. Élelmiszerekkel érintkező, illetve étel elkészítéséhez vagy tálalásához használt felületekhez alkalmas.

Pentart Befejező viasz 125 ml

2.300 Ft2.500 Ft
Lágy, paszta állagú viasz, melyet natúr vagy festett fafelületek, bútorok ápolására, védelmére használhatunk. Lágy dekorfestékek felületkezelésére is használható.

Tetol Plusz

2.070 Ft7.500 Ft
Tetol Plusz Gomba- és rovarkárosítás elleni folyékony faanyagvédőszer, Zöld Kül- és beltéri, gomba- és rovarkárosítás elleni folyékony faanyagvédőszer koncentrátum.

HARZO Falazúr kombó

1.650 Ft5.810 Ft
Vizes bázisú fa lazúr, amely alkalmas kül és beltérben kemény és puhafára.

Valtti Opaque

12.800 Ft34.550 Ft
Félmatt, vízhígítású, speciális alkid megerősítésű akrilát kötőanyag tartalmú favédő festék kültéri felületekre. Fedő jellegű bevonatot képez, de a fa mintázatát hagyja látszódni. A felületnek jó időjárás-állóságot, rugalmasságot és hosszantartó, ritka felújítást igénylő bevonatot biztosít. Padlók festésére nem alkalmas. Üzletünkben szinre keverve is kérhető! 

Trinát univerzális Unitop 1L Fehér

11.250 Ft
Kül- és beltérre, fa-, fém- (horganyzott acél, alumínium) és műanyagok (pl. PVC) festésére, továbbá épülethomlokzatok és falfelületek, beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek. Üzletünkben színre keverve is kérhető!

Trinát Multitop 9in1

6.800 Ft23.390 Ft
Alapozó és fedőfesték szinte minden felületre. Acél, réz, tégla, horganyzott acél, műanyag, kerámia, csempe, fa, alumínium felületekre. Korróziógátló, gyorsan szárad, kiválóan szórható. A multiTOP tökéletesen tapad szinte minden felületen!

Trinát Aqua Univerzális Alapozó

5.060 Ft14.100 Ft
Matt, fehér, vízzel hígítható alapozó és közbenső festék fa- és fémfelületekre

Panssari Akva

9.230 Ft27.900 Ft
Tikkurila symphony kártyából színre keverhető.

Maxima “Acrylic Parquet Varnish” vizesbázisú parketta lakk 0,75 l

3.600 Ft
Maxima “Acrylic Parquet Varnish” vizesbázisú parketta lakk 0,75 l Elit minőségű termék. A vízzel oldható poliuretán-akril parketta lakk alkalmas intenzív

Belinka Impregnant – Víz bázisú alapozó fára

3.300 Ft10.210 Ft
A Impregnant felhasználható mindenféle faanyagnál, amely ellenállása vagy fekvése miatt vegyi védelmet igényel.

ILLUMINA Fa világosító krém szín

5.680 Ft17.520 Ft
A Belinka illumina terméke fedőlazúr a sötét, lazúrral festett felületekre, a tetőzet külső részeire, homlokzatburkolatokra, kerítésekre, kerti házakra, kerti bútorokra, stb.

Harzo Fallazúr imp.és diszítőanyag

3.480 Ft32.700 Ft
A Harzo Fallazúr, egy impregnáló és díszítő folyadék, amely színtelen, közömbös szagú, tejszerű folyadék. Beltéren és kültéren

Harzo Parkettalakk

1.870 Ft25.730 Ft
Közömbös szagú, színtelen, vizes bázisú, tejszerű folyadék bármilyen belsőtéri fa-járófelületekre és bútorokra. A kezelt felület rugalmas, pára és légáteresztő, valamint hosszantartó védelmet, kopásállóságot biztosít és könnyen tisztántartható.

Cellkolor Aqua univerzális alapozó

5.870 Ft12.790 Ft
A Cellkolor Aqua vízzel hígítható univerzális alapozó a festendő felületek kismértékű egyenetlenségeinek kijavítására, bevonati rendszerben a rétegvastagság növelésére szolgál. A termék könnyen ecsetelhető, gyorsan szárad, jól csiszolható felületet képez.

Cellkolor Aqua Selyemfényű Zománcfesték

5.430 Ft14.070 Ft
A Cellkolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfesték fa- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja. Kiváló időjárásállóságú, könnyen ecsetelhető, jó fedőképességű, tartós védelmet biztosít.

Harzo Fényesítő ápoló fényes/matt

1.750 Ft10.750 Ft
A HARZO Fényesítő-Ápoló egy részben a HARZO lakkokkal rendszerben alkalmazható ápolás és fényesítés céljából. Továbbá fényében kopott, festett vagy lakkozott fa, bútor, lakkozott parketta, laminált parketta, linóleum valamint zománcfestékkel és egyéb nem nedvszívó festékekkel festett felületeken megújítás, ápolás céljából használható.

Belinka Exterier

5.240 Ft16.240 Ft
Vizes bázisú lazúrfesték a fa kültéri-beltéri védelmére.

Belinka Decking olaj 0,75 L

5.900 Ft
Járható fafelületek és kerti bútorok védelmére és karbantartására.

BELINKA BELOCID PLUS Megszűntető védelem

4.390 Ft12.640 Ft
A fakártevő rovarok és gombák által fertőzött fa kezelésére szolgáló folyadék.

Belinka Belfresh 1 L

3.020 Ft
A Belfresh hatékony szer, mely megszünteti az időjárás hatásainak kitett, elszürkült faanyagok szürkeségét.

Belinka Belcare 0,5 L

2.550 Ft
A Belcare caring milk színtelen, vízalapú termék faanyagok illesztéseinek védelmére.