1–30 termék, összesen 133 db

Alkategóriák

Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L 6db-os csomag

19.980 Ft / csomag

Csomagban olcsóbb!

A csomag tartalma: 6db Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L  

Mellerud Alga és mohaeltávolító 4db-os csomag

8.640 Ft / csomag

Csomagban olcsóbb!

A csomag tartalma: 4db Mellerud Alga és mohaeltávolító 1l Aktívan és mélyrehatóan megszünteti az alga- és moharétegeket kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületeken, pl. házak homlokzatán, falakon, kerítéseken, tetőkön. Csökkenti a csúszós rétegek jelentette balesetveszélyt pl. teraszokon, közlekedőutakon, bejárókon.

Wolfcraft Felsőgörgős bak

22.980 Ft
Állítható munkamagasság: 640 - 1000 mm között Terhelhetőség: 60kg

Mellerud Vízkő-és rozsdaoldó szer 0,5l

2.460 Ft
Alaposan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, vízfoltokat, rozsdát, szappanlerakódásokat, szennyeződésnyomokat és az egyéb csúnya szennyeződéseket fürdőkádakról, mosdókagylókról, zuhanyzókról, toalettekről és csaptelepekről. Ragyogó csillogásról és higiénikus tisztaságról gondoskodik.

Mellerud Graffiti és poliuretánhab eltávolító 0,5L

5.240 Ft
Eltávolítja a graffitiket, filctollat, alkoholos filcet többek között sima és porózus alapfelületekről, valamint eltávolítja a friss és megkeményedett poliuretán- és építésihab-maradványokat. Műanyaghoz, üveghez, kerámiához, csempéhez, cottohoz, fához, fémhez és falazathoz használható. Látható felületeken, pl. ablakkereten és -párkányon, ajtókáván, redőnyön, garázskapun, autók fényezésén, padló- és falfelületen és sok máson alkalmazható. Gyorsan és hatékonyan fejti ki a hatását.

Vízkőmentesítő eszpresszó és kávépárnás kávéfőzőkhöz 0.5l Mellerud

2.650 Ft
Rendkívül hatásos, szagtalan és kíméletes vízkőmentesítő szer speciálisan eszpresszó és kávéfőző gépekhez. Problémamentesen alkalmazható filteres gépekhez és vízforralókhoz is. Rendszeres használata garantálja a változatlan kávéminőséget, energiát takarít meg és meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Mellerud Cementfátyol eltávolító márvány 1l

3.860 Ft
Eltávolítja a cementfátylat csempékről és olyan felületekről, melyekhez nem alkalmazható a hagyományos savtartalmú cementfátyol-eltávolító. Nem tartalmaz savat, kíméletesen fejti ki a hatását és gond nélkül eltávolítja a cementfátylat, a cementmaradványokat, vízkőlerakódásokat és a szennyeződéseket a mésztartalmú természetes- és műkövekről, ilyen pl. a márvány, carrara, travertin, jura, gránit, terrazzo, különböző kőporcelánok, solnhofeni lapok és agglo márvány.

Mellerud Tisztítószer magasnyomású takarítógépekhez 1L

1.720 Ft
Tisztítószer magasnyomású takarítógépbe. Nagyhatású, szennyeződés-emulgáló fékezett habzású koncentrátum nagynyomású tisztítógépekhez. (Az emulgeálószerek olyan anyagok, amelyek elősegítik egymásban nem oldódó folyadékok (pl. víz és olaj ) egymásban való eloszlatását, azaz az emulzió létrehozását. Csökkentik a közötti felületi feszültséget, így a kisebb olajcseppek képesek úszni a vízben. Ezt az emulziót "olaj a vízben emulziónak" nevezik.)

Mellerud Napernyő és napvédő impregnálószer 0,5L

2.550 Ft
Az árnyékoló felületet MELLERUD Napvédő- és napernyőtisztítóval alaposan tisztítsuk meg. A tisztítószermaradványokat maradéktalanul el kell távolítani és a felületet tiszta vízzel alaposan le kell öblíteni. Hagyjuk jól kiszáradni, majd a MELLERUD Napernyő és napvédő impregnálóval kb. 30 cm távolságból egyenletesen szórjuk be a már megszáradt, időjárásnak kitett szövetfelületet.

Mellerud Fürdőszoba és szaniter intenzív tisztítószer 0,5l

2.620 Ft
Aktívan fejti ki a hatását: Gyorsan és hatékonyan eltünteti a makacs vízkő- és vízfoltokat, szürke fátyolosodásokat, szappanmaradványokat és rozsdát minden saválló

Mellerud Sírkőtisztító szer szórófejjel 0,5l

3.100 Ft
Alaposan és gond nélkül eltávolítja a természetes- és műkőből, pl. gránitból, homokkőből és márványból készült sírkövekről és korom- és porlerakodások okozta szennyeződéseket, lerakódásokat, madárürüléket, levél- és virágmaradványokat. A hatása azonnal látható.

Mellerud Nemesfém tisztítószer 0,5l

2.240 Ft
A Mellerud nemesfémtisztító kíméletesen, karcmentesen teszi csillogóvá nemesfém tárgyait.

Mellerud Kandalló és kályhaüveg tisztító 0,5L

3.090 Ft
Erőteljesen és gyorsan eltávolítja az égési maradványokat, pl. kormot, füstgyantát, lerakódásokat, valamint a szennyeződéseket és port minden kandalló- és kályhaüvegről.

Mellerud Szilikon eltávolító 0,25L

3.320 Ft
 • Rendkívül hatékony és eredményes
 • A megkeményedett szilikont is feloldja
 • Nagyon kiadós

Wagner-Flexio Univerzális festékszóró W690

88.580 Ft
Két Wagner festékszóró egy áráért: beltéri és kültéri projektekhez is. Kétféle előtét szórófejjel diszperzithez, és bármely más akár kétkomponensű festékhez is! (kivéve kültéri diszperzit, homlokzatfesték és homlokzati vakolat!)

Wagner-Flexio Univerzális festékszóró W575

66.420 Ft
A W 575 Flexio univerzális permetezőgép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy otthoni dekorációd pillanat alatt kész legyen. De a tiszta teljesítmény gyakran nem elég, és itt jönnek a W 575 Flexio további előnyei. Az egyik kiegészítő 1300 ml-es tartállyal festékekhez alkalmas, a másik 800 ml-es kapacitással ideális lakkokhoz és lazúrokhoz.

Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L

3.700 Ft
Alkalmas szintetikus és ásványi motorolaj, hajtómű- és kenőolaj, növényi olaj, fűtőolaj és dízelolaj aktív eltávolítására. Mélyrehatóan és alaposan eltávolítja az olajfoltokat valamennyi nedvszívó és nem nedvszívó alapfelületről, pl. kövezetről és klinkerről, betonkőről és faragott betonkőről, kerámiáról, esztrichről és természetes kőről, mint pl. márványról és gránitról, pl. garázspadlókról, bejárókról, teraszokról, szőnyegekről, padlózatokról, konyhai munkalapról és munkapadokról.

Mellerud Köporcelán tisztítószer 1L

2.770 Ft
A pórusok mélységéig és csíkoktól mentesen tisztítja a magasfényű, polírozott és matt kőporcelánt, mázas csempéket és fényes kőpadlókat, és nem képez réteget. Eltávolítja a zsíros és makacs szennyeződéseket, a cipősarok által hátrahagyott csíkokat, járási nyomokat és hasonlókat. Zsíros és olajos foltok és szennyeződések kialakulásának megelőzésére használja a Mellerud márvány- és kőporcelán impregnálót. Fátyolképződés esetén ne használjon mikroszálas felmosót, és adagoljon kevesebb mennyiséget.

Mellerud Fa és WPC impregnálószer 0,5L

3.970 Ft
Hosszan tartó védelmet nyújt fa-, WPC- és BPC-felületek (fa-műanyag kompozit anyagok) számára. Lecsökkenti az olajos, zsíros és vizes szennyeződések behatolásának veszélyét, megkönnyíti a tisztítást, és késlelteti az alga- és moharétegek képződését. Megelőző védelemként is alkalmazható új WPC- és BPC-felületekhez.

Mellerud Alga és mohaeltávolító 1L

2.400 Ft
Aktívan és mélyrehatóan megszünteti az alga- és moharétegeket kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületeken, pl. házak homlokzatán, falakon, kerítéseken, tetőkön. Csökkenti a csúszós rétegek jelentette balesetveszélyt pl. teraszokon, közlekedőutakon, bejárókon.

Wagner-Festékszóró W125

27.600 Ft
A kül- és beltéren egyaránt jól használható Wood&Metal Sprayer W125 finomszóró készülék ideális választás ablakokhoz, kerítésekhez, bútorokhoz. Kompakt méretű, erős turbinával szerelt kézi festékszóró. A porlasztási teljesítménye jól fedő festékréteget és precíz anyagfeldolgozást tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy festéket, lazúrt vagy faanyagvédő szert használ.

Wagner-Festékszóró W100

42.090 Ft
A kül- és beltéren egyaránt jól használható Wood&Metal Sprayer W100 finomszóró készülék ideális választás ablakokhoz, kerítésekhez, bútorokhoz. A porlasztási teljesítménye jól fedő festékréteget és precíz anyagfeldolgozást tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy festéket, lazúrt vagy faanyagvédő szert használ. Más Click&Paint lakk és lazúr szórófejekkel is használható.

Wagner-Festékszóró falfestékekhez W450

46.830 Ft
WallSprayer W 450 sokoldalúan felhasználható HVLP festékszóró rendszer, amelyet kifejezetten beltéri falfestékek gyors és egyszerű felhordására fejlesztettek ki. Az új fejlesztésű I-Spray szórófejjel rendelkezik, amely az eddigieknél jobb porlasztást biztosít, így a festett felület egyenletesebb, a munkavégzés sebessége nagyobb lesz.

Wolfcraft Véső fúrókalapácshoz, lapos, SDS-Plus, 250mm

4.320 Ft
Termék hossza (mélysége) 250 mm Termékszélesség 20 mm Munkaszélesség 20 mm Szárkivitelezés SDS-plus szár Anyag C 80 További termékspecifikáció alkalmas

Wolfcraft Profi spakli 50mm

1.830 Ft
 • ergonomikus kialakítású, kétrészes, puha fogórésszel ellátott fogantyú a biztonságos és kényelmes munkához
 • hajlékony, 50 mm széles acéllap
 • speciálisan lekerekített élek annak érdekében, hogy a spatulyázó masszát maradék nélkül ki lehessen venni a keverőtálból

Wolfcraft – LC 600 Laminátvágó

21.630 Ft
 • max. 8 mm vastag lamináthoz és max. 11 mm vastag lépészajcsökkentő réteggel rendelkező lamináthoz
 • lézerrel megmunkált, minőségi, sima pengével a pontos, tiszta vágási élekhez és ép dizájnréteghez
 • ergonomikus fogantyú, csúszásgátló talpak és stabil lábtámasz a jobb mozgatásért.

Wolfcraft – LC 100 Laminátvágó

16.130 Ft
 
 • max. 8 mm vastagságú és 210 mm szélességű kisebb laminátlapok gyors, zaj- és pormentes, valamint áram nélküli vágásához
 • speciális pengegeometria és integrált ütköző a 90°-os vágások könnyű elkészítéséhez
 • stabilan áll a csúszásgátló lábakkal

Wolfcraft Szigetelőanyag-vágó kés 250mm

2.850 Ft

 • 250 mm hosszú, speciális fogazású penge
 • lekerekített biztonsági penge
 • szigetelőanyag, pl. kőzetgyapot, szilárdhab és polisztirén biztonságos vágására ideális