Ceresit CT 98 Felülettisztító Koncentrátum 5l

25.220 Ft
Erősen szennyezett homlokzatok tisztítására, egyéb felületek zsírtalanítására

Mellerud Graffiti és poliuretánhab eltávolító 0,5L

5.240 Ft
Eltávolítja a graffitiket, filctollat, alkoholos filcet többek között sima és porózus alapfelületekről, valamint eltávolítja a friss és megkeményedett poliuretán- és építésihab-maradványokat. Műanyaghoz, üveghez, kerámiához, csempéhez, cottohoz, fához, fémhez és falazathoz használható. Látható felületeken, pl. ablakkereten és -párkányon, ajtókáván, redőnyön, garázskapun, autók fényezésén, padló- és falfelületen és sok máson alkalmazható. Gyorsan és hatékonyan fejti ki a hatását.

STALCO Perfect Tető és homlokzati moha,zuzmó lemosó konc. 1L

4.460 Ft
 • Tetők és homlokzatok mohától és zuzmótól való tisztítására
 • pH 07
 • Alkalmazás: nagy nyomású mosótartályból / manuálisan - permetező
 • 12-24 óra elteltével eltávolítja a zöld bevonatot

Permetal Gold zsíroldó 650ml

890 Ft
Extra teljesítményű zsíroldó. Tökéletes a makacs szennyeződések, ráégett zsíros foltok tisztítására sütőről, grillekről és páraelszívókról.
 • szagtalan

STALCO Perfect Térkőmosó koncentrátum 1L CPS Out

3.160 Ft
Stalco CPS-OUT térkőmosó koncentrátum, kültéri burkolatok tisztításához. Elsősorban térköves és járdalapos felületekhez. Nagy tisztító erő, ragyogó végeredmény! Zsír és kőolaj alapú szennyeződések ellen is bevethető. 1 Liter kb 100 m2 felület megtisztítására alkalmas.

Mellerud Tisztítószer magasnyomású takarítógépekhez 1L

1.720 Ft
Tisztítószer magasnyomású takarítógépbe. Nagyhatású, szennyeződés-emulgáló fékezett habzású koncentrátum nagynyomású tisztítógépekhez. (Az emulgeálószerek olyan anyagok, amelyek elősegítik egymásban nem oldódó folyadékok (pl. víz és olaj ) egymásban való eloszlatását, azaz az emulzió létrehozását. Csökkentik a közötti felületi feszültséget, így a kisebb olajcseppek képesek úszni a vízben. Ezt az emulziót "olaj a vízben emulziónak" nevezik.)

Mellerud Fürdőszoba és szaniter intenzív tisztítószer 0,5l

2.620 Ft
Aktívan fejti ki a hatását: Gyorsan és hatékonyan eltünteti a makacs vízkő- és vízfoltokat, szürke fátyolosodásokat, szappanmaradványokat és rozsdát minden saválló

Mellerud Sírkőtisztító szer szórófejjel 0,5l

3.100 Ft
Alaposan és gond nélkül eltávolítja a természetes- és műkőből, pl. gránitból, homokkőből és márványból készült sírkövekről és korom- és porlerakodások okozta szennyeződéseket, lerakódásokat, madárürüléket, levél- és virágmaradványokat. A hatása azonnal látható.

Mellerud Nemesfém tisztítószer 0,5l

2.240 Ft
A Mellerud nemesfémtisztító kíméletesen, karcmentesen teszi csillogóvá nemesfém tárgyait.

Mellerud Kandalló és kályhaüveg tisztító 0,5L

3.090 Ft
Erőteljesen és gyorsan eltávolítja az égési maradványokat, pl. kormot, füstgyantát, lerakódásokat, valamint a szennyeződéseket és port minden kandalló- és kályhaüvegről.

Mellerud Szilikon eltávolító 0,25L

3.320 Ft
 • Rendkívül hatékony és eredményes
 • A megkeményedett szilikont is feloldja
 • Nagyon kiadós

Mellerud Olaj-és zsírfolt eltávolító 0,5L

3.700 Ft
Alkalmas szintetikus és ásványi motorolaj, hajtómű- és kenőolaj, növényi olaj, fűtőolaj és dízelolaj aktív eltávolítására. Mélyrehatóan és alaposan eltávolítja az olajfoltokat valamennyi nedvszívó és nem nedvszívó alapfelületről, pl. kövezetről és klinkerről, betonkőről és faragott betonkőről, kerámiáról, esztrichről és természetes kőről, mint pl. márványról és gránitról, pl. garázspadlókról, bejárókról, teraszokról, szőnyegekről, padlózatokról, konyhai munkalapról és munkapadokról.

Mellerud Köporcelán tisztítószer 1L

2.770 Ft
A pórusok mélységéig és csíkoktól mentesen tisztítja a magasfényű, polírozott és matt kőporcelánt, mázas csempéket és fényes kőpadlókat, és nem képez réteget. Eltávolítja a zsíros és makacs szennyeződéseket, a cipősarok által hátrahagyott csíkokat, járási nyomokat és hasonlókat. Zsíros és olajos foltok és szennyeződések kialakulásának megelőzésére használja a Mellerud márvány- és kőporcelán impregnálót. Fátyolképződés esetén ne használjon mikroszálas felmosót, és adagoljon kevesebb mennyiséget.

Mellerud Alga és mohaeltávolító 1L

2.400 Ft
Aktívan és mélyrehatóan megszünteti az alga- és moharétegeket kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületeken, pl. házak homlokzatán, falakon, kerítéseken, tetőkön. Csökkenti a csúszós rétegek jelentette balesetveszélyt pl. teraszokon, közlekedőutakon, bejárókon.

Soudal Swipex tisztító kendő

3.800 Ft
Maradéktalanul eltávolítja a friss tömítő és ragasztóanyagot (szilikon, poliuretán, MS polimer, akril), purhabot és festéket, valamint sok egyéb szennyeződést a kézről, szerszámokról és különböző felületekről. 100db/csomag

BioComb Tisztító mohás felületre 1L

6.470 Ft
Rendkívül erős tisztítószer moha- és zuzmó, penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Bel- és kültérre egyaránt alkalmas. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.

Kenőszappan 1kg favorit tasakos

1.280 Ft
 • Textil áruk mosására
 • Tapéta leáztatására
 • Mészkő burkolatok tisztítására
 • Falfelületek festés előtti tisztítására

Biocomb – Tiszta tető

6.150 Ft16.920 Ft
Mohás, gombás, algás tetők tisztítására alkalmas koncentrátum. A Tiszta Tető koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Tető koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Biocomb – Tiszta otthon 1 L

6.110 Ft
Univerzális tisztítószer penész, gomba, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.

Biocomb – Tiszta homlokzat

6.150 Ft16.920 Ft
Moha, gomba, alga, penész, ill. egyéb szennyeződésekkel borított felületek tisztítószere. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki