Mind a(z) 8 találat megjelenítve

IC Stuccopiu kész glett 0-15mm

1.200 Ft
Az ITAL COVER - STUCCO PIU kézzel és szórógéppel is felhordható, felhasználásra kész, beltéri glett. Nem kell külön bajlódni a hézagoló és simító glettekkel, hiszen a Stucco Piu univerzális glettanyag 0-15 mm-ig használható hézagolásra és simításra egyaránt alkalmas. Előkevert, felhasználásra kész könnyen bedolgozható, jól csiszolható Q1-től Q4-ig alkalmazható krémes állagú.

Mellerud Műanyagtisztító szer 0,5L

1.700 Ft
Könnyedén eltávolítja a koszt, zsírt, olajat, nikotint, kormot, port és egyéb használati szennyeződéseket mindenről, ami műanyagból van. Redőnyök, műanyag ablakok, ablakprofilok, konyhabútorok, irodabútorok, számítógép, rádió- és tévékészülék, csónakok, szörfdeszkák tisztítására. Fali és mennyezeti panelek tisztítására is alkalmas.

Mellerud Penészölő szer 0,5L

2.510 Ft
A Mellerud penészölő rendkívül hatékony termék a penész eltávolítására. Háztartásokban a mosható felületek penészmentesítésre szolgál. Klórtartalmú tisztítószer, mely elpusztítja a penészt, eltávolítja a gombatelepeket, penészfoltokat, baktériumokat és algákat például csempéken, fugákon, mennyezeteken, falazaton, fán és műanyagokon. Használata során mindig szellőztessen és használjon védőfelszerelést. Fehérítő hatású. Permetezős fejjel.

Mellerud Cementfátyol eltávolítószer 1L

2.510 Ft
Kimondottan márványhoz és mészkőtartalmú nyerskövekhez. Eltávolítja a cementfátylat olyan csempéről és felületekről, amelyek a hagyományos savtartalmú cementfátyol eltávolítószerrel nem kezelhetőek. Nem tartalmaz savat, kíméletesen tisztít és könnyedén eltávolítja a cementfátylat, cementmaradványokat, vízkőlerakódást és egyéb szennyeződéseket mészkőtartalmú nyers- és műkövekről mint márvány, carrara, travertin, jura, gránit, terrazzo, solnhofeni kő és agglomarmorát.

Mellerud Salétrom eltávolító szer 1L

2.600 Ft
Klinkerre, téglára, hasított lapokra, nyitott pórusú kerámiacsempékre és más saválló felületekre. Eltávolítja a kivirágzásokat, salétromot, falgombát, szennyeződéseket.

Mellerud Csempe és kőlap alaptisztító szer 1L

2.635 Ft
Mellerud csempe- és kőlaptisztító 1 literes kiszerelésben. Javasolt csempére, hasított kőre, mészkőmentes terméskövekre (gránit, bazalt, stb.), nemesacélra, almuníniumra. Eltávolítja a vízkőlerakódásokat, cementfátylat, szennyeződéseket. Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg.

Mellerud Speciális kőlap tisztító és ápolószer 1L

2.770 Ft
Kőlap tisztítása egy munkafolyamatban. Tisztít és ápol magasfényű polírozott és matt kőlapokat, mázas csempét és fényes kőpadlót. Eltávolítja a zsíros és makacs szennyeződéseket, cipőnyomokat.

Mellerud Penészedést megelőző szer 0,5l

3.100 Ft
Mellerud penészgátló adalék gombaölő és penészedést megelőző adalékanyag diszperziós festékekhez, tapétaragasztóhoz és egyéb, vízzel hígítható renoválási anyagokhoz. Megakadályozza a penész képződését, használható falak festéséhez, továbbá falazásnál és fugázásnál.