Mind a(z) 23 találat megjelenítve

Ceresit CT 9 Felületimpregnáló anyag 10l

20.580 Ft
Hidrofób, oldószermentes anyag az ásványi és diszperziós felületek védelmére

Ceresit CT 99 Alga- és Gombásodásgátló Koncentrátum

2.990 Ft17.990 Ft
Gombák, algák és egyéb biológiai szennyeződések eltávolítására
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Ceresit CT 98 Felülettisztító Koncentrátum 5l

25.220 Ft
Erősen szennyezett homlokzatok tisztítására, egyéb felületek zsírtalanítására

Ceresit CT 16 Nemesvakolat alapozó 16 liter

19.900 Ft
fehér színû színezhetô vízlepergetô és páraáteresztô önmagában is esztétikus felületet ad kvarchomok dúsítást tartalmaz

FT101 Extra Rugalmas tömítő, ragasztó 280ml

4.915 Ft
MS polimer tömítő és ragasztó. Erős a kezdeti tapadása. Rendkívül rugalmas és alapozás nélkül is kiválóan tapad csaknem valamennyi anyaghoz, például fémhez (pl. alumínium, réz), fához, műanyaghoz stb. Alkalmazható természetes kövekhez (pl. márvány), tükör ragasztására, valamint nedves felületen és alacsony hőmérsékleten is (+5 °C felett). Kötés utáni hőállósága -30°C és +80°C között. Nem zsugorodik, oldószer-, izocianát- és szilikon mentes. UV-, öregedés-, ütés- és rezgésálló, nem korrodál. Képes helyettesíteni minden más tömítőt (akril, szilikon, poliuretán). Nem tapad: PE, PP és teflonhoz. Akár 20 mm-es hézagokhoz is.
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Thermo Universal EPS ragasztó 25kg

3.200 Ft
Természetes rostokat tartalmazó, fagyálló, cementalapú tapasz expandált és extrudált polisztirol hőszigetelő tábla ragasztásához nedvszívó felületre, valamint vakolaterősítő háló ágyazásához – a teljes hőszigetelő rendszer elkészítése során.

CN172 Padlopon Express Universal 25kg

9.800 Ft
Önterülő, gyorskötő aljzatkiegyenlítő általánosan előforduló hideg- és egyéb burkolatok alatti, nedvszívó aljzat kiegyenlítésére 3-20 mm vastagságban. 3 óra múlva járható, 24-48 óra múlva burkolható. Padlófűtés esetén is alkalmazható! Kültérben is alkalmazható!

CN72 Padlopon Express 25kg

7.000 Ft
Önterülő, gyorskötő aljzatkiegyenlítő általánosan előforduló hideg- és egyéb burkolatok alatti, nedvszívó és tömör (nem nedvszívó) aljzat kiegyenlítésére 2-20 mm vastagságban. 3 óra múlva járható, 24-48 óra múlva burkolható. 10 mm vastagság felett a száradási idő 3-4 nap is lehet. Padlófűtés esetén is alkalmazható!

CN68 Padlopon Önterülő aljzatkiegyenlítő 25kg

6.125 Ft
Gipszes, önterülő aljzatkiegyenlítő általánosa előforduló hideg- és egyéb burkolatok alatti, nedvszívó és tömör (nem nedvszívó) aljzat kiegyenlítésére 2-30 mm vastagságban. 6 óra múlva járható, 24-48 óra múlva burkolható. 10 mm vastagság felett a száradási idő 5-7 nap is lehet. Padlófűtés esetén is alkalmazható!

CR90 kristályképző kristályosodó víz szigetelés 25kg

16.375 Ft
Kristályosodó vízszigetelés. Cementes, ásványi anyagokkal dúsított vízzáró kötőanyag. Kristályos szerkezetének köszönhetően különösen vízzáró. Ellenáll a pozitív és a negatív nyomásnak, míg kristályos önjavító szerkezete 0,4 mm résvastagságig kitölti a hajszálrepedéseket. Fagyálló és gazdaságosan felhordható ecsettel vagy glettvassal.

CM29 Gyorskötésű, flexibilis burkolatragasztó 25kg

11.900 Ft
A CM 29 Multi Xpress a vékony, közepes és vastag ágyazású (20mm) módszer használatával kiválóan alkalmas kerámia csempék és lapok nagy igénybevételű és szinte üregmentes lerakására kültéren és beltéren egyaránt. A CM 29 Multi Xpress gyorsan köt. Használható nagyméretű csempék ás lapok felragasztására valamint nem áttetsző természetes kőlapok elszíneződés mentes lerakására is.

CM25 Üvegmozaik és márvány ragasztó 25kg

11.800 Ft
Fehér színének és bedolgozhatóságának köszönhetően a CM 25 különösen üvegmozaikok vagy csempék ragasztására ajánlott, ahol egyöntetű színű aljzatra van szükség – de megfelel fényes és áttetsző márvány vagy más természetes kőlapok elszíneződés mentes lerakására is a vékony ágyazású módszerrel. A CM 25 kiválóan alkalmas különféle csempék (kerámia, finom kőlap, természetes kő) és agglomerátumok kritikus felületen való használatára.

CM22 ragasztóhabarcs 20 kg

12.975 Ft
A Ceresit CM 22 tökéletesen alkalmazható nagyméretű greslapok, cementlapok, illetve elszíneződésre nem hajlamos természetes kőburkolatok fektetéséhez, alakváltozásra képes alapfelületeken is. Javasolt padlófűtés esetén, teraszok, erkélyek, medencék, avagy technológiai víztározók kialakításához. Kitűnő választás nagyforgalmú terekhez, illetve magas terhelhetőség igénye esetén is.

Ceresit Poro légpórusos vakolat – 25 kg

6.700 Ft
Kül- és beltéri, kiváló páraáteresztő tulajdonságú, nagy légpórustartalmú, ezáltal nagymértékben sótároló képességű felújítóvakolat - nedves falak kiszárítására és a sókivirágzás megakadályozására. Régi épületek felújításánál kiválóan alkalmazható.
  • Anyagszükséglet: kb. 11 kg/m2/cm

Ceresit CS38 Lángálló tömít fekete 300ml

3.780 Ft
Lángálló tömítő 1200°C Ajánljuk vibrációmentes, extrém hőhatásnak kitett, tűzálló érintkező felületek, hézagok tömítéséhez, tűzálló téglák és panelek közötti rések tömítéséhez és rögzítéséhez, füstelvezetők kialakításához. Pl. kemencék, kandallók, kémények és grillsütők valamint égési terek üvegajtajának rögzítésére.

Ceresit CS25 szaniter szilikon 280ml

4.600 Ft5.475 Ft
A Ceresit CS 25 szaniter szilikon egykomponensű, nedvesség hatására kötő, szilikon bázisú szigetelő- és tömítőanyag. Jellemző alkalmazási területek: hidegburkolattal ellátott felületek csatlakozási fugáinak és tágulási hézagainak tömítésére szolgál fürdőszobában, vizes helyiségekben, lépcsőburkolatok, valamint lábazatok készítésénél.
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

CL 83 Ultratape Szigetelőgallér

2.965 Ft
Különleges tapadásgátlóval. Repedésáthidaló, vízzáró, rugalmas, tartós és erős kötés, valamint szigetelés kialakításához, 15 mm csőátmérő esetén. Víz és vegyszer (alkáli)álló, öregedésálló alapanyagú, elasztikus, nagy szakítószilárdságú, kül -és beltéri használatra. Méret: 120 x 120 mm.

CM 17 Emelt minőségű flexibilis ragasztó 25kg

9.585 Ft
A Ceresit CM 17 „Porstop” rugalmas csemperagasztó alakváltozást szenvedő felületek kerámia, cement és kőlapozására alkalmas (márvány kivételével). Tulajdonságai rugalmas összeköttetést garantálnak az alsó felülettel és átviszik a nyomó igénybevételt a csempe és az aljzat között. Ezért a CM 17 „Porstop” ajánlott a vékony válaszfalak, fűtött padlók, emelt térszintek, teraszok, erkélyek, úszómedencék, és technológiai víztartályok csempézéséhez.

CM 14 flexibilis burkolatragasztó 25kg

6.190 Ft
Bel- és kültérben, valamint nedvszívó és nem szívó felületeken egyaránt alkalmazható. Anyagában színezett és mázas burkolólapok, valamint kőporcelán (gres) lapok ragasztására alkalmas 60x60 cm-ig. Kültéri alkalmazásnál a burkolólapok maximális felületi mérete 0,2 m2 lehet. Alkalmazható nagyobb igénybevétel esetén, kenhető szigeteléssel ellátott felületen és padlófűtés esetén is.

CM 12 Plus Burkolatragasztó 25kg

5.660 Ft
Bel-és kültérben is alkalmazható, fagyálló burkolatragasztó nagyméretű lapokhoz (max. 60x60) és greslapok (max. 50x50) ragasztásához. Kültéri alkalmazásnál a burkolólapok maximális felületi mérete 0,2 m2 lehet. Padlófűtés esetén is épp úgy alkalmazható, mint nedves helyiségek burkolásához. Továbbá nagyobb mechanikai terhelés mellett is igénybe vehető. Fugázható: 24 óra múlva (fal), 48 óra múlva (padló)

CM 16 Flexibilis Burkolatragasztó 25kg

7.170 Ft
A CM 16 rugalmas tapadási felületet biztosít a kritikus felszíneken és kiegyenlíti a nyomó igénybevételeket – ezért különösen alkalmas fűtött padlófelületek, erkélyek, belső udvarok és homlokzatok burkolására, különösen előregyártott friss beton elemeken amelyek nem idősebbek három hónaposnál.

Ceresit Padlopon Tunoprén alapozó

4.400 Ft32.500 Ft
Speciális, diszperziós alapozó- szívó- és nem szívó aljzatra egyaránt. Kiváló tapadást biztosít a Ceresit aljzatkiegyenlítő és az aljzat között.  
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Ceresit CE 40 5 kg

6.050 Ft7.505 Ft
Kül- és beltéri, víz- és szennyeződéstaszító fugázó, kerámia-, üveg-, kő- és mozaiklapok hézagolására. Alkalmas padlófűtésre, gipszkartonra és faforgácslapra történő burkolás esetén is. A vízcseppeket leperget, így megakadályozza a szennyeződés fugába kerülését.  
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki